Byggnadssmide

Byggnadssmide för hela Mälardalen

Vi är erfarna tillverkare av byggnadssmide i Västerås. Med Mälardalen som upptagningsområde erbjuder vi kunder i Stockholm, Västerås och övriga Mälardalsområdet kundanpassade lösningar i form av trappor, räcken, grindar, staket, inbrottsgaller och restauranginredning. Med en egen konstruktör kan vi även erbjuda möjligheten att ta fram konstruktioner på en idé om skiss saknas. För oss är inget uppdrag för stort eller komplext, litet eller enkelt.

Alla våra svetsare har svetsarprövning SS-EN 9606-1 samt heta arbeten. Vi har även utbildning i TR-stål/N, TR-stål/K, MontageledarN, Egen IWS Svetsansvarig och IW svetsare i företaget. Certifikat för saxlift / skylift, kranlyft / säkra lyft, Arbeta på höjd, Hjärt-lung räddning, Heta arbeten samt ID06.

Trappor & räcken

Med stålstommar som grund tillverkar vi trappor för inomhus- och utomhusbruk i varierande utförande och storlek. Du som kund väljer själv om du önskar en trapp med trästeg, betongsteg, terazzosteg eller annat material. Detsamma gäller tillhörande räcken. 

Grindar & Staket

Vi tillverkar alla våra grindar och staket efter kundens önskemål. Det kan tillexempel vara nya grindar och staket till ett flerfamiljshus, en skola eller en restaurang. Med vår egna konstruktör och ett brett kontaktnät av arkitekter behöver du inte ha en färdig idé när du tar kontakt med oss.

INBROTTSGALLER

Alla inbrottsgaller är konstruerade och svetsade efter våra kunders önskemål och behov. Vi erbjuder inget standardutbud av inbrottsgaller. Istället erbjuder vi en dekorativ och säker lösning anpassad för dig och din fastighet. 

Restauranginredning

Med vår samlade kompetens och expertis kan vi hjälpa restauranger såväl som andra företag och privatpersoner att utforma och tillverka inredning efter önskemål och behov. För oss är inget uppdrag för litet eller stort, enkelt eller komplext.

Kontakta oss

Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett utbrett nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning. Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.

Ansvarig kontaktperson

Bob Langgren, Projektledare & kalkyl

E-post: bob@sinnab.se

Telefon: 070-854 37 33

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.