Konstruktionsritningar

Från första skiss till slutbesiktning

På SINNAB är vi med dig på hela resan. Från första skiss till färdig konstruktion. Genom att skapa en digital modell av konstruktionens olika delar blir projekteringen lätt att överblicka och kvalitetssäkra. Att visualisera byggkonstruktionen i sin helhet och i sin omgivande miljö är ofta avgörande för ett lyckat projekt. Vår konstruktör Rasmus hjälper dig att omvandla dina idéer till en ritning som sedan kan ligga till grund för tillverkningen. 

Vi erbjuder även fristående konstruktionsuppdrag, både till företag och privatpersoner. 

Fristående konstruktionsuppdrag

Företag & Privatpersoner

Vår konstruktör Rasmus arbetar både med helhetsuppdrag projekterade av SINNAB och fristående konstruktionsuppdrag beställda av såväl privatpersoner som företag. Exempel på fristående konstruktionsuppdrag kan vara nyproduktion, om- eller tillbyggnation av villor, lagerlokaler eller butiker.

Smarta programvaror

Tekla Structures / FEM-design

Smarta digitala programvaror är en självklar del av vår vardag. Vi arbetar med Tekla Structures, digitala 3D-modeller för att projektera och visualisera projekten. Analys och dimensionering av bärande element sker bland annat med hjälp av programmet FEM-design. För dig som kund innebär det en större helhetssyn, bättre kontroll på kostnaderna och högre kvalitet.

Vad gör en konstruktör?

En konstruktör är en byggingenjör med inriktning på bärande konstruktioner. Konstruktören är den ansvariga personen för de bärande elementen i nya konstruktioner och framställer ritningsunderlag till byggnadskonstruktioner i olika material. En konstruktör har ofta en central roll i både större och mindre tekniska byggprojekt. På SINNAB är det Rasmus Eriksson Widfors som ritar och gör hållfasthetsberäkningar.

Kontakta oss

Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett utbrett nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning. Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.

Ansvarig kontaktperson

Rasmus Eriksson Widfors

E-post: rasmus@sinnab.se

Telefon: 076-826 80 32

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.