Stålkonstruktioner

Stålkonstruktioner i Västerås

Oavsett om du är i behov av nytillverkning, ombyggnationer eller reparationer av en stålkonstruktion i Västerås, Stockholm eller övriga Mälardalsregionen så kan vi hjälpa dig. Du kan vara trygg med att vi på SINNAB utför en helhetstjänst som har högsta kvalitet i alla led – från idé och planering till färdig konstruktion. Givetvis utför vi alla projekt enligt gällande kvalitets och miljöcertifieringar.

Användningsområden för stålkonstruktioner: Stålkontruktioner används ofta i större industribyggnader, sportanläggningar och lantbruksanläggningar.

Stålstommar

Med stålstommar kan du tillverka en kostnadseffektiv och anpassningsbar konstruktion. Vi hjälper dig att dimensionera, konstruera och tillverka kompletta stålstommar som vi sedan monterar. 

Exempel på stålstommar vi tillverkar är takbjälkar, bjälklagsbalkar, ingjutningsgods, traversbanor och portomfattningar.

Om- och tillbyggnader

Behovet av att bygga om eller bygga ut uppstår för de allra flesta bolag någon gång. Många äldre byggnader är i behov av renovering och många verksamheter växer ut sina befintliga lokaler i takt med att de växlar upp. Vi har många års erfarenhet och våra smeder, montörer och konstruktörer vet hur man ska få till det bästa resultatet.  

Master

När vi grundande SINNAB år 1995 var vårt första stora uppdrag tillverkning av master till utbyggnaden av 3G-nätet. Idag, mer än 25 år senare, tillverkar vi istället nya master till 5G-nätet. 

När du väljer SINNAB som leverantör av master kan du känna dig trygg med att vi levererar produkter av hög kvalitet, till rätt pris, i rätt tid.

Traverser

En travers är en smidig lösning för att utnyttja en lokal maximalt och göra verkstadsarbetet säkrare, snabbare och effektivare. Med en traverslösning från SINNAB garanteras en lättanvänd, följsam utrustning med hög precision. Kontakta oss gärna, så berättar vi mer. 

Certifierade svetsare inom stålkonstruktioner

SINNAB är certifierade enligt SS EN 1090-1 och SS EN ISO 3834-2 samt anslutet till Mekaniska Verkstädernas Riksförbund – MVR. 

Alla våra svetsare har svetsarprövning SS-EN 9606-1 samt heta arbeten. Vi har även utbildning i TR-stål/N, TR-stål/K, MontageledarN, Egen IWS Svetsansvarig och IW svetsare i företaget. Certifikat för saxlift / skylift, kranlyft / säkra lyft, Arbeta på höjd, Hjärt-lung räddning, Heta arbeten samt ID06.

Fördelar med stålkonstruktioner

  • Stål är slitstarkt och klarar såväl små som stora dimensioner
  • Produktionen görs hos oss och monteras och färdigställs sedan på plats hos kund vilket är ett kostnadseffektivt arbetssätt
  • Stålkonstruktioner är flexibla vilket skapar goda möjligheter till eventuella framtida förändringar i en byggnad
  • Stål är anpassningsbart och fungerar väl ihop med andra material

Genomgående hög kvalitet

Trots att vi ofta arbetar med större byggnadskomplex lägger vi stor vikt vid ett gott hantverk och detaljer. Varje beståndsdel ska hålla hög kvalitet, både när det kommer till utseende och hållbarhet. Med lång och gedigen erfarenhet lyssnar vi på dina behov och kundanpassar stålprofilerna efter önskemål. 

Kontakta oss

Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett utbrett nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning. Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.

Ansvarig kontaktperson

Bob Langgren, Projektledare & kalkyl

E-post: bob@sinnab.se

Telefon: 070-854 37 33

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.