Hallbyggare

Vi bygger hallar för alla verksamheter och behov

När du väljer SINNAB som hallbyggare väljer du en professionell helhetspartner med bred kunskap och lång erfarenhet. Vi projekterar, konstruerar, bygger och monterar hallar för alla verksamheter och behov. Vårt koncept bygger på att du som kund kan skräddarsy en lösning som passar just dig och ditt företag. Kontakta oss gärna för ett personligt möte där vi tillsammans kan diskutera era tankar och önskemål.

Exempel på användningsområden:
Industrihall, verkstadshall, padelhall, lagerhall, kyl- och fryshall

Vi är certifierade enligt EN 1090. På SINNAB har vi en egen konstruktör som ritar och konstruerar våra hallar.

Padelhall

Anpassade hallar för padelkoncept

Är ni intresserade av att bygga en padelhall? På SINNAB bygger vi padelhallar i varierade prisklasser och storlekar, anpassade efter våra kunders behov och önskemål. En padelhall levererad av oss är optimerad för padelverksamhet vad gäller takhöjd, isolering, uppvärmning och ventilation och kan nyttjas året om. Kontakta oss så berättar vi mer.

Industrihall

Flexibla hallar anpassade för era behov

Behovet av flexibla industrihallar är ständigt växande inom industrin. På SINNAB lägger vi en stor vikt vid att identifiera en så effektiv lösning som möjligt för kundens verksamhetsområde. Vi projekterar, konstruerar, bygger och monterar industrihallar som kan anpassas över tid om förutsättningarna eller behovet ändras. En industrihall från SINNAB ska vara enkel att förlänga, förändra och demontera.

Lagerhall

Rymliga hallar för förvaring och logistik

Med över 25 års erfarenhet i branschen kan vi leverera lagerhallar av hög kvalitet, anpassade efter det nordiska klimatet och kundens behov. För att göra hallbygget så smidigt som möjligt för dig som kund erbjuder vi möjligheten att ta helhetsansvar för projektet, från projektstart till färdig leverans. Med egna konstruktörer, montörer och erfarna projektledare kan vi garantera leveransprecision. Hör av dig till oss, så berättar vi mer.

Verkstadshall

funktionella hallar för tillverkning och produktion

Med en funktionell verkstadshall skapas de optimala förutsättningarna för tillverkning och produktion. I framtagandet av verkstadshallar lägger vi stor vikt vid att identifiera effektiva och smarta lösningar efter kundens behov. Vi projekterar, konstruerar, bygger och monterar verkstadshallar som kan anpassas över tid om förutsättningarna eller behovet ändras. En verkstadshall från SINNAB ska vara enkel att förlänga, förändra och demontera.

Kyl- och fryshall

Reglerad temperatur, året om

I våra kyl- och fryshallar är det enkelt att reglera temperaturen till minusgrader året om. Tack vare konstruktionens unika uppbyggnad och innovativa teknik kan vi erbjuda isolerade kyllager anpassade efter kundens behov. Med flexibilitet som ledord bygger vi hallar som enkelt kan byggas ut och byggas om efter tid. 

Övriga Hallar

Vi konstruerar och bygger efter dina önskemål

För oss på SINNAB är inget uppdrag för stort eller komplicerat. Med lång och samlad erfarenhet kan vi hjälpa våra kunder förverkliga sina idéer och leverera högkvalitativa hallar efter behov och önskemål. Med flexibilitet som ledord ser vi till att leverera den bästa möjliga lösningen för ditt företags verksamhet. Kontakta oss, så berättar vi mer.

Totalentreprenad vid hallbygge

Helhetslösningar är något som efterfrågas allt mer från våra kunder. Med egna projektledare och konstruktörer kan vi idag erbjuda alla våra kunder möjligheten anlita oss för totalentreprenad. 

Vid totalentreprenad finns vi med från projektstart till överlämnande och slutbesiktning.

Önskar du istället enbart hjälp med fristående konstruktionsarbeten?

Kontakta oss

Vi arbetar nära kunden i ett tidigt skede och medverkar till att gemensamt söka effektiv samverkan i projektet. Genom ett utbrett nätverk av samarbetspartners kan vi gemensamt ta fram en objektspecifik lösning. Företagets geografiska placering är Västerås och vi har hela Mälardalsregionen som arbetsfält.

Ansvarig kontaktperson

Bob Langgren, Projektledare & kalkyl

E-post: bob@sinnab.se

Telefon: 070-854 37 33

*” anger obligatoriska fält

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.